our little angel

igår fyllde du 65. grattis på födelsedagen vicke! o i onsdags var det en månad sen vi såg dig sist.. farmor behöver dig, jag behöver dig, alla behöver dig. snälla, låt ett mirakel ske så vi får tillbaka världens underbaraste människa. ♥

naturhistoriska museet

blev några hundralappar fattigare igår men det vare värt. nöjd med inköpen som tusan. åt på tacobar och köpte oss även en smoothie i värmen. kom till sofia runt tio o då var benen rätt döda kan jag ju säga.. idag ska jag o älsklingen bege oss mot naturhistoriska muséet, ska bli riktigt kul faktiskt! efter det tror jag vi hamnar i stan igen. det märker vi. ha det bra kära vänner

in till stan

hahaha!
tillbaka på fastlandet. haft två underbart fina dagar där ute och jag har blivit förälskad i livet på havet. så fantastiskt! idag äre stan som gäller och det är najsigt. och ikväll åker vi till sofia lionel o lilla nia!!

onsdag

har hållt på att lägga in bilder här o där nu i över en timme, o det bara krånglar... men här får ni några små bilder från dagen. finns några fler på facebook ifall ni vill kika. men dagen har varit väldigt mysig, först lite vattenring (ingen av oss vågade testa skidorna) sen käk och sedan en båttur till i solnedgången + ett litet fikastop vid strömma. nu väntas sängen, slut på energi nu, häää. förresten! ön heter lagnö!

your my star

en bildbomb från igår! mysigt värre. vi befinner oss ute å lingö? kommer inte ihåg vad det hette exakt. det är iallafall i stockholms skärgård o fint äre. idag väntas vattenskidor och vattenring!!!

finaste busen i världen

underbart

befinner mig i huvudstaden i en lägenhet bredvid globen. rätt nice. varit o ätit lite grann o strosat omkring. och jaaaa jag har fått tag i en laddare till kameran! eller jag får låna en av expert (y) annars har det bara varit en chillidill dag och kvällen ser ut o bli detsamma. imorrn hoppas vi på att vädernagudarna har fel och resten av veckan med! vi vill ha sol sol sol

busen min

morsning korsning. nyss ätit frukost, tänkte ta mig en trappa neråt i huset för o ta en varm dusch. runt två åker jag till lilla mörlunda för o träffa min saknade helena bus! SÅ FINT när jag kommer hem från helena äre packning packning o packning som gäller och så är förhoppningsvis viktor här! pussssss

110723

ojdå, här ekade det visst lite. sen jag skrev sist har jag hunnit med att umgås lite med pojkvännen, fårr munsår, städat, ätit popcorn i tonvis (nästan), ätit lite mer godsaker och kanske lite mer... varit med om det värsta åskvädret i världshistorien enligt mig, umgåtts med pojken lite till, tittat på filmer, ätit grillat med två fina flickor, tittat på film igen och bara pratat och skrattat en himla massa. övningskörde även till ohamn idag med pappa, tog en lite paus på mc-donalds och vände hem igen. en fika på aspedalsgatan 48 med. nu taggar alla andra flickor och pojkar the ark och håkan i kalmar med jag taggar en hemmakväll i soffan med mina smarriga popcorn! hejsvejs

så fint så vackert. allt för din vicke. alla dessa vackra blommor. vila i frid nu och håll koll på oss här nere, du är bäst. alltid

bildlöst

en kort sammanfattning av festivaldagarna. igår sov vi bort hela långa dagen kändes det som. men en heldag med viktor igår och idag. chillidill, kollat vampire diaries hela dagen vilket jag kommer fortsätta med nu, fyra avsnitt och sedan är snart säsong två slut... buhu. imorrn äre begravning för dig vår fina vicke vire... vi alla saknar dej så jävla mycket. förstår du det?

festivalinlägg''

efter en festivalhelg med känslor som en berg- och dalbana är jag glad som köpte en biljett efter mycket om och men. hade det så sjukt bra med mina fina kåmpisar hela tiden. de bästa som finns. allt mellan skratt och tårar har funnits med dessa dagar men allt har slutat bra tillslut. jag tackar för ett fantastisk festivalliv! njut nu av bilderna! vissa är mobilbilder som ni ser..

DAG ETT (hade inte med kameran pga spöregn..)






DAG TVÅ










en underbar mobilbild på oskar linnros, det bästa jag varit på på länge! heeeelt klart. jag linnea viktor o maja stod allra längst fram, och herrejäklar va folket tryckte. trodde ju man skulle åka över staketet, men GRYMT va det!!!

DAG TRE









hultsfreeed

första timmarna på festivalen avklarade och det inleddes med melissa horn! mycket vackert. pärlade lite armband och fyndade t-shirts. hemma hos farmor nu och vi väntar på att klockan ska bli fem så vi kan gå ner o se royal republic. regnet öset men det hindrar oss inte!!

känsliga läsare varnas!

haha, måste bara visa er detta. pappa, min farbror kenneth, grannen elias o några till har i en vecka varit uppe i norge på söröja på en stor fiskeresa. och dessa är nåra av de gigantiska monster det nappat upp!
kenneth-pappa

onsdag

nina och lilla eliza var och hälsade på today. har även hunnit med att sitta hos viktor o spela lite kort. och det är alltid trevligt. resten av kvällen ska jag väl se vampire diaries, love. taggar tiss imorrn, festival!

jadå

såhär kul har vi idag, i smalspårskiosken... men strax ska vi hem till farmor o äta lite tårta eftersom vi ska fira kusin simon! och jag har sommarlov faktiskt, så vi hörs när det finns tid till det. puss och hej leverpastej
tretton fantastiska månader idag med, hihi

110709

festade heeeeela långa natten igår och kul vare! jefla papi chulo låten asså... höger arm vänster arm, skaka höfter! jaa jisses.haha!  ligger ute och myser på filten nu med världens goaste lilla hund. ska städa rummet strax för åker ner till viktor sen och efter det blire tacos hos dahlberg o mörlunda!

mot lojsan


nu- GRILL & PARTEEEEEEEEEEEEEY

110707

föreställ er en bild eller två här
jobb idag och jobb imorrn, men imorrn tar jag sommarlov igen dåva. skönt. soooom jag slitit dessa dagar, men fint har jag gjort det! nu ska jag och min käraste ta o gosa ner oss under täcket med vampire diaries på datorskärmen och lite popcorn till hands. imorrn äre fredag!! ifall någon har missat det

om sanningen ska fram

lite bilder från gårdagen då jag träffade linnea. mycket mysigt om jag får säga det själv ♥ åkte upp till gröttlen o hade det bra. denna dag har bestått av jobb, och kortspelande med viktor igor o kevin inne i kiosken. nu sks vi göra våfflor!

jag ser det du inte ser

jag lever, det gör jag. men på jobbet är jag nära döden. men fyra dagar kvar, sen sommarlov igen ♥ haha. händer inte allt för mycket i mitt liv just nu förutom jobbet, spenderar dagarna tillsammsn med viktor som bor här typ eftersom han jobbar i hultan. annars har jag hunnit med att träffa linnea vilket var väldigt välbehövligt, den flickan förstår mig med varenda lilla ord ♥ nu blire soffhäng med den finaste!

andra juli

haha, några bilder från igår!
sitter i soffan hemma hos viktor, vi ska väl snart bege oss mot helen o tommy för lite grillat. smarrigt. efter det går jag hem till min saknade bästa vän, linnea ♥ mys hela kvällen!

RSS 2.0