den lovande filmen

hahaha, här får ni den lovande filmen säns torsdags på mig o linnea :)
sämst kvalitet men ni vet min mobilkamera (y)


in my eyes i'm screaming for a sight of you

15-5 första matchen och 10-10 andra, mer behöver vi inte nämna.
har inte gjort mer än att spelat bowling idag så det finns inget o skriva, hahah. o jag har ingenaning om vad jag ska göra sen heller, men det blir nog att hämta mina grejer hos nea iallafall, o senare blir det kanske också att åka till farmor o vicke :)

pussheeeej


vi ska göra det bästa av den tid vi har kvar

nu har jag kommit hem från två underbara dagar med linnea. igår hade vi sjukt roligt och det va så kul att få ha riktigt kul igen :')  men vi kunde inte sova , vi va helt uppe i varv :o hahah! så det vart inte mycket sömn inatt (a)
idag åkte vi till vetlanda. som vanligt besökte vi vårat omklädningsrum i bowlinghallen, efter det träffade vi marcus och så gick vi på stan :) dessutom så vart det ju lite inköpm jag köpte ett linne och lacktights :) linnea köpte en skjorta :)
helgen har varit den bästa på länge, tack för allt, jag älskar dej bästavän. ♥


imorrn äre dubbelmatch i eksjö. faktiskt pepp på't! :) godnatt!

busigt

haha, vi kan inte sova :o eller jo, vi sov mellan typ tio och tre :o säns dess har vi varit vakna :) hoho.
nu ska vi iallafall försöka sova de sista timmarna innan vi ska till vetlanda och röja stan :D hahahahah.

godnatt, eller kanske govmorgon ? ;p

hörredu

du som kommenterade.
jag är till höger och min kompis linnea till vänster ;)  hon bara använder volumemaster och lite spray :)


oooooops.

dålig uppdatering men har inte haft tid!
igår va jag med linnea hela dan. det va ett tag säns sist. men ni får kanske en video senare på hur våran kväll kan sammanfattas ;)

nu sitter jag och linnea här o precis vatt i centrum, vi ska snart iväg till virserum :) blir o spendera kvällen och morgon dagen med henne, happy with you!   imorrn ska vi till vetlanda o shoppaloppa :D hoho. :*
det blir säkert nått mer inlägg senare :)  puuuuusss

bästavän.

ursäkta bilden ^^


träning står på schemat

skola som vanligt idag, slappt faktiskt ;) jaa, tur att man har igor som gör dagarna lite roligare ;) hahahaha.

nu ska jag bara äta upp min goda semla sen bär det av till hallen :) hoho (y) faktiskt pepp på o träna. ne nu måste jag gå för vi ska förbi o titta lite på maja med, pussheeej


don't leave me in all this pain

hemma från ljungsbro nu. eller kom hem vid 6. har pluggat en del säns dess.
nu sitter jag här men ska ner o duscha strax om jag orkar, annars gör jag det imorrn. påtal om imorrn så slutar jag redan vid 12 av en viss anledning. så har bara två lektioner imorrn, idrott och musik (a) o typ en halvtimme äö med tror jag? jaja. slappt iallafall.
sjukgymnasten också, efter det ska jag be om ett nytt hål i örat, för dom satte alldeles för nära det andra jag har ;o så fårse om dom går med på det.

godnatt :*

it's to late.

jag fick lite sovmorgon trots allt (a) madde gick upp halv åtta för att spela tävling som pågår nu med, jag fick va kvar här hemma men min klocka ringde inte vid nio som jag hade ställt den på, så jag vaknade halv elva ;o jaja, jag ska inte klaga! (a)
nu har jag precis plattat håret o ska snart ner o äta, sen ska jag fråga pj lite snällt om han kan skjutsa ner mig till sprthallen så jag kan kolla på madde :)


nu hinner jag inte med mer, puss!


lite smått besviken

hemkommen från bion nu. den va kanske lite överskattad, inte sådär super bra. men den dög iallafall! värd o se på bio.
blir absolut inte o va uppe sent idag iallafall, måste upp redan vid typ 8 ;o madde ska spela pingismatch vid 9. så de får bli att hänga med o kolla. nu ska madde dricka te o jag ska på dass! haha, nu vet ni det också ;p

godnatt folket!

gottegrisar

nu ska jag o madde ut o gå, o det innebär att vi ska köpa godis (a)  hoho. vid typ sju kommer pj och hämtar oss för då ska vi till lkpg för o gå på bio som jag nämnde innan :) 

nu måste jag sluta innan madde får kli i kroppen på mig :D hahah. moas o min nya kommentar "kli i kroppen" vilket jag inte riktigt vet va det betyder egentligen men vi fattar ändå vad vi menar! hahah. ne, hejdååå :D

don't make me change my mind

sitter hos madde nu :D  fast madde drog vid typ tio i två till pingislokalen för o döma, men hon kommer hem vid  tre ungefär. tog med pappas lilla dator hit :)  haha, kameran är rolig (a) maja o jag tog nåra i bilen förut x)
senare ska jag o madelene in till linköping o gå en stund på stan o äta lite gott. sen blire att se avatar! alla säger att den är så himla bra så vi bestämde oss för o se den :)  mys på det ♥

ne nu få det räcka, pusshej


old times.

imorrn åker vi tidigt till linköping/ljungsbro!  ska till madde o dom, sjuukt länge säns sist :(
jag sover där med o kommer hem på söndag :) ska bli så himla kul o träffa min underbara madelene igen ♥

hittade massa gamla bilder på oss här på datan ;o vi bjuder på denna (a)


i have a dream

ja, skolan som vanligt idag o dagen gick fort ;o
ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske renskriva lite. fårse om jag orkar.
men hör gärna av er :)




jag vill åka skidor!


puss.





gymmarna (a) hoho

bilder från gymmet igår med igor o albin :)
det blev lite drygt framåt nio så det blev lite kort ;p hohho







folk förändras även att de inte vill

nu ska jag plugga för fullt :o  sen vid sju blire troligtvis gymmet med albin o igor ;) hoho.  fårse hur "bra" det kommer gå, men jag ska faktiskt träna min rygg :o haha


puss

you're a star

åker ner till nea en sväng, fårse vad vi gör! nått kul iallafall :)
hon åker ju till stöten inatt :/ kommer sakna dej <3


det tar aldrig slut

det känns som om allt skolarbete aldrig tar slut :o
men är iallafall klar med det mesta nu, har bara boken (sstooortproblem!) som ska läsas ut, och sen min fördjupningsuppgift som ska göras, och det sista är att renskriva på datan :) så inte alls mycket kvar nu! skööönt. iallafall, nu ska ja gläsa min bok sen får jag se vad som händer.

puuussss


vår lilla fruktstund på ttf:n!




ni kommer inte längre skratta när ni får reda på sanningen.

everything is not what it seems.

du skrämmer oss..

vi tänker på dej vännen. <3


you changed my life and all my goals

hemma från skolan, jag moa becca o louise va kvar på ttf:en ;p becca o louise gick vid kv10 över tre, jag o moa stannade kvar tiss typ 4 :D hohoh, riktigt skönt att få ganska mycket gjort! fast i börjar va vi inte alls seriösa, bilder på det kommer senare ;)  apelsiner och toffsar! (y) hahahaha!

har precis ätit pannkakor nu :D muuuums. ska snart läsa min bok, om jag nu lyckas. vid sju äre träning o det gillas, bara det att jag faktiskt har ont i knät idag ;o men jaja, fårse hur det går.

ne nu räcker det med massa onödig text :D
puusss

nytt hål i örat

efter skolan vare ju då sjukgymnasten igen. moa följde med, vi har haft så sjukt kul hela dan! :')
har inte skrattat så mycket på jag venne hur länge ;o hhaha!  du gör mig lycklig
jaja, efter sjukgymnasten åt vi, sen gick vi o letade efter nånstans o ta hål i örat, för det va mina planer :) så nu äre gjort, ni får se en lätt bild ^  jag blev dock inte jättenöjd för hon satte det för nära mitt andra ;o men aja, det blir nog bra.

när v i kom hem från vby så följde hon med mig hem, o vi skickade o frågade om praoplatser hos två fotografer, en o i växjö och en i malmö. så fårse vad som händer ;)  sen då så hittade vi en jäkla massa gaaaaaaaaaaamla bilder :o jisses! haha. lite gulligt sådär :)

nu ska jag gå o lägga mig o läsa i min bok som jag har kommit sååååååååååååfhär långt i -.- hohoh.
godnatt!



cos if one day you wake up and find that you're missing me...

sitter här med so/hk-böckerna framför mig och håller på o skriver för fullt. duktigt av mig faktiskt (y) börjar bli lite segt så kände för ett onödigt inlägg (a) hoho. men jag har ju iallafall musik som underhåller lite (y)
men när jag har pluggat klart ska jag iallafall åka bort till min kära farmor och lilla vicke för o se vad dom har för sig :) får se om det blir att jag stannar kvar o spelar bingolotto med dom ikväll igen, isåfall måste det gå bättre än förra gången! haha. det är bara så mysigt att va med dom :*

jaja, nu måste jag fortsätta med min möbelbeskrivning ;o haha.

pussssss från mig

10-10

då var man hemkommen från hallen, matchen blev 10-10 och hur det gick för mig behövs inte nämnas här.
ehm, idag ska jag försöka plugga lite, har endel som behövs göras! senare ska jag färga håret (y) det behövs, det börjar bli för ljust nu ;o hoho.

pusshej sålänge


tralalalaaa

va o provspelade i nässjö idag då. det gick faktiskt hyffsat bra :)  får svar om en on halv vecka, så fårse hur det går!
kvällen har också varit bra (:

nu ska jag sova för imorrn äre match hemma mot ekjsö!
godnatt alla


++++

hej och hallå
skolan va helt ok. drygt att man slutar vid kvart över två när man tidigare var van vid kvart i ett :o haha.
jag o moa åkte ner till centrum efter skolan o sen upp till hagadal för o hämta mitt intyg. nu sitter jag här och söker efter fotografer som jag o moa kan sommarjobba hos ;) hoho

vid fem åker jag till storstan vena och spenderar fredagskvällen med josefin o vendela :) kulkul!
ha de bra!


&#*¤/%¤#" !

blir så jäkla arg på min förkylning :o
papper är min drog just nu ^^


jaja, moa följde med mig hem idag, vi gjorde klart budgeten ;) o wow, vi klarar oss på våra 1800 :o helt otroligt :o haha.
sen åt vi lite och hon åkte runt halv fem för hon skulle på träning. jag sitter här o ska snart dra mig ner till linnea en stund, för vid 7 ska jag på träning. har nog inget mer o säga, så nu vet ni!

pusshej

louise.


i know you don't think that i am trying

dålig uppdatering ;p men har inte haft tid alls idag :p
efter skolan kom jag ju på att jag inte hade nåra nycklar eftersom jag glömde dom hemma i morse, så in kom jag inte för ingen va hemma. så jag följde med moa hem en stund :) vi sökte prao och sommarjobb hos fotografer! ♥ vi skickade till två olika, än så länge iallafall ;) fler blire nog för vi skaaa hitta nån! :D
när maja kom hem så åkte jag också hem för jag skulle ner o träna, men det gick inte sådär superbra kan jag inte påstå. ska ner en stund imorrn med. men sällskap fick man ju iallafall :)

nu sitter jag här o nötar en o samma låt (8)  ne, vi höres imorrn ;)
puuuuusss


vill börja gymnasiet nu nu nu!

fifan va jag verkligen vill hoppa över denna termin, komma in på gymnasiet och flytta hemifrån! jag är såhääär pepp på o flytta nu :o media liksom, det går inte ha tråkigt :D haha. nog om det

första dagen efter lovet nu då. det va la kul o träffa alla :)
nu kom moa helt plötsligt :o vi ska ner till centrum o fika o framkalla bilder ;)  bäst jag går nu! men senare blire träning förresten, kulkul :)

puuuuuuusssss

+++++

kom hem från vimmerby vid sju ungerfär, först vare sjukgymnasten o efter det bowlinghallen. shiiet va tugnt det va att dra runt på klotväskan :o jisses. men som tur va fick man ju hjälp ;)
jaja, bowling gick sådär. rickard hittade massa fel som jag verkligen måste ändra på. men bowling är inte så jävla lätt som alla tror.. dock kopplar min hjärna inte ihop allt, därför ska jag träna träna träna varje dag fram till lördag! för på lördag ska jag provspela i nässjö, till bowlinggymnasiet. fårse hur det kommer gå.

nu sitter jag o kollar på spårlöst :) men som precis tog slut x)
nu ska jag nog försöka sova, har knappt sovit nånting dom tre sista nättera! hahah, ja av en viss anledning :p

imorrn äre ju skola med, kuuul :) naaaaaaaaaat
ne, godnatt på er :)


trääning

nu åker jag till vimmerby till sjukgymnasten och sen blire träna bowling där med (y)  hörs sen ,puss

ey girl, i miss you soooo much !

 


 

4 poäng vårat gäng (y)

halloj :)
vaknade idag av att pappa kommer in vid 20 i 8 o säger: ska inte du åka snart?!
det visar sig att min mobil inte hade ringt, o jag skulle samlas för att åka iväg på match vid kvart i 8 ;) kul. så det va bara o ta på sig kläder o borsta tänderna o sedan fick pappa skjutsa ner mig till hallen ;p jag var där redan 10 i o dom hade ju såklart väntat :) haha jaja. hemkommen nu med två vinster iallafall (y) först vann i vetlanda och efter det i sävsjö.
nu sitter jag hos farmor o har precis ätit lite, hon har även klippt mina toppar lite granna, nu äre gjort louise :D haha. o nu ska farmor vicke och jag spela bingolotto, lycka till til oss (a) hoho.

puss


mörlunda, the big city.

sitter nu i mörlunda hos majsan o dom, har vatt här säns 1. vi har ätit smörgåstårta o glass. alla andra åkte hem för en stund sen, o nu väntar tahimat (y)
kai hon håller på med det nu :D  efter det får vi se vad som händer. vi åker kanske hem, jag venne.
min underbara lilla syssling wilma på två år va här förut, jisses va härlig hon är :') hoho.

nu vet ni lite ;p puuuss


godmorgon!

herreugud va trött jag är ;o blev väldigt sent inatt. utav en viss anledning ;p hahah. jaja.
nu ska jag ner i duschen o om en timme ska vi på kalas hos majsan i mörlunda, får la se hur det blir. nu måste jag gå, pusshej!

don't miss me when i'm gone

även de som har tur har otur


it ends tonight


gröna mjukisar och vita brillor (y) :*

 
 

hihi, busigt :) <3

blundar du så blundar jag

LÄS OM MIN O LINNEAS SAJTSING I HÖGSBY :)
gårdagen vart inte som den skulle. kinesen va stängd så vi gick o åt pizza istället, eller ah kebebtallrik. efter det gick vi till konsum o köpte godis o hårfärg, sen skulle vi hämta min cykel på station o då hörde vi att det va ersättningsbuss mot kalmar o eftersom det är gratis så tänkte vi åka en sväng :p vet inte vart vi fick idén ifrån, men det va bara en kul grej :') haha. vi gick av i högsby o typ gjorde?.. ingenting x)  linnea körde runt mig i en kundvagn runt karlssons där, o kallt som tusan va det ! våra tår va som iiiisbitar :o o inga vantar hade ni ^^ haha. jaa, typiskt mig o linnea. sen försökte vi hitta nånstans att värma oss, men allt va ju stängt, klockan va typ halv tio o tåget hem gick vid kvart över tio. så vi gick runt fär o letade, o tillslut hittade vi en trappuppgång som va öppen så vi gick in där o satt där i typ tio min, sen gick vi ut utan att vi visste varför? haha. ja, så vi satt utanför station tiss tåget kom sen. sen blevre inte att jag sov där utan jag åkte hem. men fårse om jag åker med henne till smuge sen, vilket jag verkligen hoppas på iallafall! <3
dagen/kvällen va iallafall superkul :') <3


hos linnea

sitter just nu hos linnea. kom för en stund sen hem från vby. vi köpte gröna mjukbyxor och vita glasögon (y) haha :D  vi fikade också :) träningen gick bra, linnea tränade lite också ;) duktig flicka!
jag sover här inatt och imorrn ska vi antingen bowla eller bada, o på kvällen ska vi till backen ! :D kulkul (y)

nu ska vi fixa oss lite, sen moooot kinarestaurangen :)  pusshej leverpastej!

viiiiimmeeerbyyy

rubriken vart busig :D
menmen, vid två åker jag till vimmerby till sjukgymnasten. ska försöka få med mig nea om jag lyckas ;) frågan är om hon är vaken, om inte, så är hennes morgonhumör inget o leka med ;) haha. men jag älskar henne ändå :*
nu har jag precis fönat håret o ska bara plocka undan på mitt rum, vilket kan behövas innan mamma kommer in. hoho. sen ska jag ner till linnea ;p

jaja, efter sjukgymnasten blire stan, ska hämta mina jeans och även köpa hårnålar. kanske blir nått mer, vem vet!
ne, nu måste jag vidare, pussheeej


let the music play.

vad hade världen varit utan musik egentligen ? :o   usch va tråkigt det hade vatt!

aja, blev ändrade planer idag. linnea o jag sitter på msn o snackar istället :* haha, busigt <3
jing och jang (a) föralltid!
i helgen kanske jag ska följa med till smuge/virserum vilket jag hoppas på :'D hoppashoppashoppas :DD

bästavän linnea, ♥


miss u.


it ends tonight.

rubriken är en låt och jag älskar den ;o

jaja, gårkvällen va superkul :) jag behövde verkligen det!
träffade massa människor som jag inte träffat på väldigt länge också! o det va jättekul :)  idag ska jag va med bästavän, verkligen saknat henne! vi ska till våran farmor o klippa oss :') iallafall topparna. efter det får vi se vad vi gör :)

nu håller pappa på att göra sjömansbiff! tummen upp (y)
ne, vi hörs senare, puss :*


party tonight

nu åker jag till louise.
endel ser jag la senare! puusss

sandra&moa




 


free fallin'

she's a good girl, loves her mamma
loves jesus and america too
she's a good girl, crazy bout elvis
loves horses and her boyfriend too, yeh yeh

it's a long day. livin' in reseda
there's a free way running through the yard
i'm a bad boy 'cause i don't even miss her
i'm a bad boy for breaking her heart

and i'm free,
free fallin, fallin
and i'm free,
free fallin, fallin

all the vampires, walkin' through the valley
they move west down ventura blvd
and all the bad boys are standing in the shadows
and the good girls are home with broken herts

and i'm free,
free fallin, fallin
now i'm free,
free fallin, fallin

free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin, now i'm
free fallin.

i wanna glide down, over mulholland
wanna write her name in the sky,
i wanna free fall out into nothin
oh, i gonna leave this, this world for a while

now i'm free,
free fallin, fallin
now i'm free,
free fallin, fallin
then i'm free,
free fallin, fallin
now i'm free,
free fallin, fallin
free fallin, fallin
free fallin, fallin
free fallin, fallin.

metro ikväll

godmorgon, eller kanske godmiddag ?  spela roll.
sitter här o har precis redigerat nåra bilder säns jag o moa fotade :)  blev inte så många "bra" bilder för vi va rätt oseriösa ;)  iallafall till en början, haha. jag lägger upp bilderna sen .
nu ska jag snart ner i duschen, för att sedan vi cirkus gurkus halv fem dra mig iväg till louise för att först äta tacos o sen ska vi göra oss iordning tiss ikväll då vi ska på metro, björn rosenström spelar :)  kommer bli kulkul o få komma ut lite, vilket jag kan behöva, tänka på lite annat.

ne nu räcker det ;p  vi hörs senare. puss


ändring!

blev ju vimmerby idag då. vart även stan efter, med farmor. vi va o fikade, jag framkallade bilder, lämnade in mina jeans på "lagning", hjälpte farmor att hitta skidbyxor o mössa och så hann jag köpa mig en sjal, det va nog allt! haha.
när jag kom hem så åt jag, sen så bytte jag kort på väggen så där är det lite ändring och ny design nu ;) på torsdag ska jag även framkalla nåra bilder säns igår, dock så måste jag snart köpa mer ramar!  pengar pengar pengar, jaja pengar är till för att spendera ;)

bjuder på nåra bilder på de nya bilderna :)










what about now.

vid halv två kommer farmor o hämtar mig, för jag ska till sjukgymnasten idag. nu har knäna haft sitt jullov, dags att börja jobba igen ;p haha.
efter det ska jag framkalla bilder o göra stor ändring på min vägg, verkligen byta ut nästan alla bilder! blir nog stan också, ska köpa hårfärg, för farmor ska klippa topparna på mig, sen ska annika färga håret på mig. så får se om det kommer nån bild på det senare. puss


du fick mig känna kärlek redan första gången vi sågs.

rädd ledsen och bara så otroligt besviken..

men du har inte gjort något fel, jag förstår att detta va svårt. och du kanske har rätt


sandrra.




fota fota fota!

nu har jag precis vatt nere o fotat lite! jag testade moas o min "foto-bakgrund" som vi säger :D den är faktiskt jättebra :D
påtal om moa så kommer faktiskt den bruden till mig alldeles strax :) då blir såklart att fota mer :D  man kan bara inte tröttna på't!  ne, nu har jag inte tid o sitta här. heeej så länge


se mig bara för den jag är.

sitter här nyduschad o ska snart äta. vaknade för en ca timme sen.. senare ska jag kanske va med vendela :) bara jag får tag i den fröken! haha.
påtal om annat så kunde jag inte sova inatt alls typ. sista gången jag tittade på klockan så va den kvart över fyra ;o jisses
jaja, nu ska jag äta o sedan göra mig iordning det sista.

puuss

ny header

sandra har då gjort en ny header åt mig :) hihi. danke!  vet att det inte va länge sen jag fick en ny, men fick psyke på dom bilderna. men jaja ;)

nu sitter jag här, vilket är väldigt ovanligt. så imorrn ska jag ta mig i kragen o hitta på något! men frågan är ju då vad, men hittar nog på nått.
nästa vecka kanske emil kommer hit. finns inget som jag hellre skulle vilja göra än att få vara med honom just nu. saknar honom så otroligt mycket. men fårse hur planerna blir. <3

kanske blir ett sista inlägg ikväll, får se. puss


if you could see that i'm the one who understands you

då var man hemma igen. va ute i ca en timme förut. himla skönt :) bara att det blåste ;o dock inte lika skönt, hoho. när jag kom hem gick vi bort till familjen wiberg o fikade ;) fick hemgjorda semlor :)  mums!
nu har jag suttit o redigerat bilder från förut . och nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, får la se. pussss




långpromand.

då ska jag strax bege mig ut i det fina vädret på en långpromenad :) kameran o stativet följer såklart med (y) gud så härligt det är!
får se om jag lägger in nåra bilder sen, men nån kanske det blir, pusshej!

massage nästa.

kai roger majsan o en kompis till kai kom förut :) så nu har vi fikat lite o så.
om en halvtimme ungefär ska kai massera mig :D gud så skönt. och det passar ju perfekt nu när jag faktiskt har träningsvärk, vet inte för vad men aja ;o haha.
ne, nu ska jag gå o spela wii med dom andra. hejdå :)


lite bilder från dag- och gårdagen.

tog dock bara nåra få bilder igår, men ni får nöja er med dom som kommer :)

  

 





det va vad jag hade att bjuda på :)  hahah.

2010 nu då.

då var man hemma från tokarp. hade det faktiskt rätt trevligt trotsallt :) runt tolvslaget slutade min mobil att funka -.- vetitusan va som hände, men jag kunde varken ringa eller skicka sms :p så ni som skickade till mig, gottnyttår ;p
aja, nu ska jag snart äta sen får jag se vad som händer, ska la se om jag kan fixa lite bilder som jag tog tidigare idag :)  ne, nu ropar mamma på mig, bäst jag går ;) pusshej

RSS 2.0