för att jag älskar dej för den du är

vid 9 tiden igår var man hemma från mallorca, vi har haft det sååå underbart bra! bilder kommer, har en hel del bilder att ladda upp som jag lovat, men orkar inte just nu.
idag kommer älsklingen hit, saknat honom sååå mycket! men nu ska jag ner i duschen o sedan en sväng till skolan för o hälsa på min buse! ♥   pusshej


mallorca!!!

kan inte förstå det själv att det är idag, tiden har gått så fort! men snart åker vi till örebro, vid 5 går flyget mot mallorca!! whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!


låt mig bära dig när hoppet sviker

äntligen fick jag lite sovmorgon idag, vaknade halv ett helt slut. så denna dag har bestått av lathet men packning packning packning och lite till packning. just nu sitter jag här i fåtöljen och äter ett äpple, musiken spelas ut från högtalarna också, älskar't! imorgon åker jag och viktor in till vimmerby, men innan det svänger jag in på albäcksskolan en stund för att hälsa på helena innan jag åker iväg, saknar henne nått så otroligt mycket!


viiiilken bild, haha ♥




!!!!!!!!!!!

två dagar kvar till sol och värme!!!!!!!

you make me believe in angels

lite bilder från dagen :)





ph_ vit klocka fick jag av familjen, lila klocka av mina kusiner (där visar den tiden jag är född på, hihi), fyrklövret åt vänster fick jag av familjen petersson och pärlan med ett litet fyrklöver åt höger fick jag av viktor, tröjan av familjen. sen gick jag ett par öröhängen och ett par björnborg trosor. även en stor hög med pengar som kommer gå åt till en ny kamera eller ny mobil ganska snart. :)






nittonde juni tjugohundratio

denna dag börjar nu ticka in sina sista timmar, men dagen har varit toppen. kusinerna åkte för en liten stund sedan hem även farmor och vicke. på min hylla ligger nu, två klockor öronhängen pengar björnborg trosor och en luvtröja :)
men det som jag inte gillar med kalas är att man känner sig som världens största jätteballong efter allt tårtätande! uscha, men får la ta o springa bort det på mallorca. dit åker vi om endast treee dagar! gud va jag längtar!!!!!!!!
nu ska jag o viktor gå ner o köpa lite godis. så pusshej

från femton till ett år äldre

klockan är över tolv och det innebär att det är nittonde juni som också innebär min födelsedag,  jihuu! älsklingen åkte hem för nån timma sen och tony annika o rasmus gick precis hem, robin var tyvärr inte med för han va sjuk men jag tackar för den fina lilla presenten jag fick av dom :) en lyckoklöver till mitt tomas sabo halsband. i morgon kommer farmor o vicke o även kusinerna på eftermiddagen, viktor kommer lite senare på kvällen med :) men nu ska jag sova, lite smått spänd för morgondagen, sooooom jag längtat! (a) puss godnatt!


need you now

hemma från tre galna dagar på gotland med klassen, haft det super kul o det vart bättre än vi hade väntat tror jag :) underbart väder idag o därför spenderades dagen på kneippbyn på utomhusbadet, sjuukt kul! bilder kommer på allt, (även avslutningen) men min kamera laddades ur o jag glömde laddaren. och imorrn ska den där hemska lilla saxen dras genom mitt hår, jag ska klippa mig. usch usch
men nu ska jag sova, helt slut. godnatt!

lägger snabbt upp nåra stycken bilder nu, dom bjuder vi på ^^





gotland!

klassresa till gotland om ca en on halv timme, hemma på onsdag igen! ha det nice (y)

en klass med kärlek

äntligen var sommarlovet här och dagen har varit underbart bra. avslutningen var vid elva o efter det åt alla nior middag i valhall, sedan gick vi upp till vårat kära hemklassrum för en sista go' stund med klassen.. sorgligt att tänka så, saknaden kommer bli enorm med tiden! men tack för tre sjukt jävla underbara år!

fler bilder kommer



ph_  9a

don't try to stop me

då var det den tionde juni och jag kan inte själv förstå vart tiden har försvunnit, det har gått såå fort! 
idag var det då "bås-tävling" för niorna och jag behöver inte nämna mer än att vi inte vann iallafall, haha men ett plus till skoldagen var att det var pannkakor och glass till mat, mmmmm!
nu ska jag snart ner i duschen och sedan ska jag fixa maja till hennes avslutning. skönt för dom att sluta idag, själv får man ju vänta tiss imorrn och det är liiiiiite surt men aja, nu kom maja så nu måste jag gå, pusshej!



nionde juni,

jaha, då vare onsdag och bara två dagar kvar tiss det efterlängtade sommarlovet börjar! ska bli skönt att få pusta ut, kan behövas.
för ett tag sen kom jag hem från skolan, vi har fixat med våra bås. fårse hur det går imorrn för klassen, men vi hoppas ju på en vinst (y) hehe. annars har dagen bestått av film fotboll solat och mys (a). nu ska jag snart sova, upp extra tidigt imorrn! puss



sveriges stora dag

innan jag går in på något annat kan jag börja med att säga att gårdagen vart inte precis som den skulle.. den kunde inte sluta värre än den gjorde.. men vi finns för dig emma
idag är det sveriges nationaldag, men det är som en helt vanlig dag, iallafall för mig. denna dag kommer jag först spendera i en solstol med musik i öronen och senare mot kvällen åker jag louise och becca till emma. nu ska jag byta om till bikini och hämta den rosa ipoden. pusshej


parkfest

ska strax ta mig något att äta, sedan börja göra mig iordning för vi cirka gurka åtta så kommer emma hit o då skjutsar mamma ner oss till parken där det är fest! pussss

vårat löfte var att alltid vara vid varann

jag har frågat det innan men ännu en gång tvingas jag att få ut de orden igen, vad händer med oss? varför får jag känslan av att vi glider isär mer och mer.. jag vill inte leva mitt liv utan dig, det vet du.

det känns som om det aldrig kommer bli som förr, då vi var lyckliga tillsammans



tell me what you want

som ni såg innan så fyller min kära far år idag så snart kommer farmor o vicke. blir att äta lite gott o bara ha det trevligt. när som har åkt sen ska jag lägga mig i solen med musik o steka lite, tummen upp!

ett år äldre



grattis pappa ♥

sol sol sol ! ! !

hela dagen har spenderats i den fina semesterstaden västervik. förutom en stund på morgonen då jag va i kyrkan med en del andra för o få information om fanbäreriet, jag och igor är som igor säger "flaggbärare" i våran klass, haha. i västervik va vi först på sjukhuset med mig för att "bränna" näsan, o just nu finns det inget annat jag vill än att snyta mig o så har det varit hela dagen, men tyvärr får jag inte göra det förrns imorrn! jefla skiiit, sen är jag helt röd runt näsan o jaa usch. men det blir nog bättre med min näsblod, får vi hoppas iallafall, annars blire återbesök ^^
efter sjukan så åkte vi in till stan o jag kom hem med det som ni ser på bilden plus ett par solglasögon. mycket nöjd! men nu måste jag gå, ciaaaaoo :)





tredje juni tjugohundratio

slapp skoldag, fantastiskt väder, fotat louise, årets första dopp, kan det bli bättre? :D har även lyckats förstöra min mobil, bra sandra! displayen är heeelt kaputt..



du förlorar värde

att kliva in i en kall dusch nu skulle faktiskt sitta prima! men ska snart ta på mig springskorna o ta mig en sväng, så duschen får vänta ett tag till.
dagen i sig har varit helt awesome o jag är på topphumör för att vädret är på förbaskat bra! vi hade brännbollsdag i skolan idag o jag behöver inte säga något mer än att nio a är sämst på brännboll och har alltid varit. linnea följde iallafall med mig till vimmerby förut o det var superkul, men vi är lite crazy :* hähä. kom även hem med en vit tröja, två par öronhängen o ett armband, mina pengar lyckas alltid flyga ut ur min plånboken och ner i affärernas kassapparater när jag är i den där lilla staden. men sånt är livet, pengar är till för att spenderas, ha det bra pusssss




tokig bild från polen, den glassen skulle inte sitta helt fel nu!


lite nedräkning här

10 dagar kvar - skolavslutning

12 dagar kvar - klassresa

18 dagar kvar - min födelsedag

21 dagar kvar - mallorca


tio dagar kvar!

ställde larmet liiiiite fel så vaknade visst alldeles för tidigt idag.. men är iallafall klar nu tiss moa kommer, ibland har hon faktiskt tur o slipper vänta (y) men det hände tyvärr inte allt för ofta, hehe
imorrn sätts betygen o vi har en bokredovisning som väntar idag, plus spanska som ska vara inlämnat. nu ska jag fixa min o moas bilduppgift lite snabbt, för övrigt så äre bara tio dagar kvar till sommarlov! gaaaanska skönt faktiskt! men vi hörs puusss


RSS 2.0